Skip to main content

Farrow & Ball Colour Consult

In Nederland zijn slechts een handje vol interieurstylisten aangesloten bij Farrow & Ball. Voor regio Zuid-Holland is MEER interieur de enige echte officiële kleurspecialist van Farrow & Ball. Als je op zoek bent naar de allermooiste kleuren, dan ben je bij MEER interieur aan het juiste adres. 

In adviezen en projecten worden de kleuren van Farrow & Ball vaak gebruikt, alleen al omdat het gewoon fantastische kleuren zijn. Ik heb gemerkt dat dit soort kleuren op de langere termijn het meest worden gewaardeerd. Qua intensiteit en kwaliteit is Farrow & Ball al jaren toonaangevend en van de absolute top.

Farrow & Ball Kleuradvies bij MEER interieur

MEER interieur geeft als Farrow and Ball Colour Consultant een persoonlijk kleuradvies passend bij jouw eigen interieur. Met kennis van de kleuren en behangcollecties van Farrow & Ball krijg je een uniek en persoonlijk kleurenschema voor elke ruimte.

Bij het advies let ik op de lichtinval, ruimtelijke indeling, bestaande elementen en jouw persoonlijk smaak. Samen vertalen wij je beste ideeën naar een tastbaar en samenhangende geheel die jouw stijl weerspiegelt. Dit consult/advies is voor iedereen die de kenmerkende stijl en kwaliteit van Farrow and Ball in het interieur wil terugzien.

In het assortiment van Farrow & Ball zijn 132 verfkleuren zorgvuldig samengesteld. Met de verfkleuren en behangcollectie van Farrow & Ball kun je een sfeer creëren waarbij je je comfortabel voelt. Als de vele mogelijkheden je afschrikt, dan ben ik er om je te helpen.

  • Afgestemd op je persoonlijke smaak

  • Toegepast in elke ruimte, ongeacht de stijl van de ruimte

  • Verf én behang

  • Voor binnen en buiten

  • Geen keuzestress

  • Altijd nieuwe en officiële kleuren van Farrow & Ball

Wat kun je verwachten?

  • Telefonisch bespreken we je project zodat ik een goede indruk van jou en je wensen kan krijgen. Goed voorbereid kunnen we de tijd bij jou thuis optimaal benutten.

  • Het bezoek op lokatie: We bespreken je interieurplannen, favoriete kleuren en ideeën en ik zal je inspireren met kleuren die goed bij jouw interieur te combineren zijn. Van elke ruimte bekijk ik de indeling en lichtinval om de meest geschikte kleur in alle omstandigheden te kiezen.

  • Aan het einde van het consult krijg je het gekozen kleurenschema, de afwerking en/of behangpatronen. Uiteraard help ik je verder met het vinden van een geschikte leverancier bij jou in de buurt. Natuurlijk krijg je ook de officiele kleurenkaart van Farrow and Ball.

Zomaar een likje verf is niet genoeg - Daar is echt MEER voor nodig