Skip to main content

Tips

Een tijdloos interieur heeft een blijvende aantrekkingskracht en gaat jarenlang mee zonder gedateerd te raken. Hier zijn vijf tips om een tijdloos interieur te creëren.
En natuurlijk ben ik er natuurlijk om je verder te helpen.

Kies voor neutrale kleuren

Neutrale kleuren zoals wit, beige, grijs en taupe vormen de basis van een tijdloos interieur. Ze zorgen voor een rustige en tijdloze uitstraling en dienen als een canvas waarop je gemakkelijk kunt variëren met accessoires en details.

Investeer in kwaliteit

Tijdloze meubelstukken en accessoires van hoge kwaliteit gaan lang mee en behouden hun elegantie. Kies voor tijdloze ontwerpen in plaats van trendy stukken die snel uit de mode kunnen raken. Denk aan klassieke banken, stevige eettafels en duurzame materialen.

Eenvoudige en symmetrische indeling

Een evenwichtige en symmetrische indeling creëert een tijdloze uitstraling. Plaats meubels op een manier die de ruimte goed benut en zorg voor een logische flow. Vermijd overdreven drukke indelingen of te veel decoratieve elementen die de ruimte chaotisch kunnen maken.

Klassieke patronen en texturen

Kies voor tijdloze patronen zoals strepen, ruiten en eenvoudige geometrische vormen. Ook natuurlijke texturen zoals hout, marmer en linnen dragen bij aan een tijdloze uitstraling. Deze elementen zijn minder vatbaar voor trends en passen goed bij verschillende interieurstijlen.

Minimalistische accessoires

Less is more als het gaat om accessoires in een tijdloos interieur. Kies voor een paar goed geplaatste decoratieve stukken in plaats van overmatige versiering. Denk aan kunstwerken, spiegels en tijdloze decoratieve objecten die de aandacht trekken zonder overweldigend te zijn.

Een tijdloos interieur betekent niet dat je geen persoonlijkheid en stijl kunt laten zien. Het gaat erom elementen te kiezen die niet snel verouderen en die je op subtiele manieren kunt aanpassen aan veranderende trends.

Soms is het de kleur of de indeling die bepalend is. En soms is het een materiaal of een meubel dat ontbreekt. Het zijn vaak maar kleine dingen die het verschil maken.

MEER interieur maakt ruimtes die in balans zijn en waarin jij, je familie en je vrienden zich thuisvoelen.

Soms weet je gewoon dat er MEER mogelijk is

Had je ook hieraan gedacht?

MEER denkt met je mee

 • POTTEN & VAZEN

  Potten en vazen zijn een decoratief element in een interieur.

  Potten en vazen zijn er in allerlei vormen, kleuren en texturen. Dit soort accessoires zijn veelzijdig en geven je de vrijheid om eens flink uit te pakken met bloemen, takken en planten.

 • BOUW OPTIELIJST-CHECK

  Geen keuzestress! Samen maken we de juiste beslissingen.

  Eindelijk is het zover, je nieuwe woning. Samen bekijken we kritisch de optielijst. Zo houden we grip op de kosten en maken we weloverwogen de juiste keuzes.

  Er zijn zoveel beslissingen om te nemen en de juiste keuzes kun je vaak maar één keer maken.

 • TUIN & TERRAS

  Lekker leven in je eigen groene buitenruimte.

  Een bloemige en weelderige tuin, een sfeervol terras of een fleurig balkon zijn verlengstukken van je interieur, waar binnen en buiten samenkomen.

  Geniet van ontspannende momenten te midden van groen, onder de zon of sterren. Voor een complete woonervaring creëren we een buitenruimte die net zo uitnodigend en stijlvol is als je binnenruimte.

 • VLOEREN

  Hout, steen of gestoffeerd. En we kiezen gelijk de juiste plint erbij.

  Ontdek een wereld van mogelijkheden met verschillende materialen, patronen en afwerkingen om de perfecte harmonie tussen stijl, comfort en duurzaamheid te creëren voor jouw droominterieur.

 • RAAMDECORATIE

  Rolgordijnen, vouwgordijnen, gewone gordijnen en nog veel meer.

  Raamdecoratie is de finishing touch van je interieur, een samenspel van stijl en functionaliteit. Kies uit een scala aan gordijnen, jaloezieën en tinten om je privacy te behouden, licht te regelen en je ruimte te verfraaien. Het juiste raamdecor kan de sfeer en uitstraling van je kamer volledig transformeren.

 • KUNST

  Klassiek of modern? Eigentijds of Eclectisch?

  Kunst brengt emotie, verhaal en persoonlijkheid in je woonomgeving. Of je nu een gepassioneerde kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een verrijking van je leefruimte... Kunst maakt je huis tot een heerlijke leefplek.

 • VERLICHTING

  Heel verhelderend en een belangrijke sfeermaker.

  Verlichting transformeert de sfeer in je interieur. Van zachte gloed tot heldere accenten, verlichting speelt een cruciale rol in het creëren van een ambiance die past bij je stijl.

  Ontdek de kunst van het balanceren tussen functionaliteit en esthetiek voor een verlichtingsplan dat je interieur tot leven brengt.

 • PROJECTBEGELEIDING

  Volledig ontzorgt... en toch betrokken!

  Bouwbegeleiding is de sleutel tot een naadloze transformatie van je interieur zonder zorgen. MEER interieur stuurt je project en coördineert de uitvoering.

  Met projectbegeleiding wordt de complexe taak van renoveren eenvoudiger, efficiënter en zorgeloos. Dan kun je zelf focussen op andere zaken en uiteindelijk van het resultaat genieten!

 • BEHANG

  Bij MEER zijn we enthousiast over behang

  Behang heeft de kracht om een ingrijpende transformatie te bewerkstelligen in je interieur.

  We selecteren zorgvuldig kleuren, patronen, stoffen en reliëfs die perfect passen bij de ruimte en jouw persoonlijke interieurstijl.

 • BLOEMEN & PLANTEN

  Haal buiten naar binnen.

  Een mooie bloem of een weelderige plant voegt altijd iets speciaals toe aan elk interieur. Bloemen en planten brengen kleur en levendigheid in de ruimte.

  Of het nu een schitterend boeket is of slechts een paar zorgvuldig gekozen bloemen in je favoriete vaas... Bloemen en planten dienen als ware blikvangers in de ruimte.