Skip to main content

Over MEER

What's in a name?
Ik ben Miriam "MEER" en als interieurstylist kom ik al meer dan 10 jaar bij klanten thuis voor interieuradvies. Ik maak ruimtes waarin je graag wilt wonen en werken. Ruimtes waarin kleuren en materialen elkaar versterken en waar meubelen, accessoires, stoffering en verlichting op elkaar zijn afgestemd.

Met jouw stijl en mijn ervaring brengen we jouw voorkeuren tot leven en creëren we samen jouw nieuwe interieur. Zelfs als je niet precies weet wat jouw interieurstijl is, komen we altijd tot een uniek en vernieuwend plan.

MEER interieur maakt van je huis geen kunstwerk maar gewoon een hele fijne plek waar iedereen zich prettig voelt. Met een scherp oog voor details, budget en planning brengt MEER interieur elk ontwerp tot leven.

MEER interieur werkt met jou en niet met een winkel waardoor je een interieur krijgt dat écht bij je past. En als het nodig is, heeft MEER interieur een netwerk vol met vaklieden en professionals die kunnen helpen bij het realiseren van al je woonwensen.

Een interieur hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en is vaak makkelijk en snel te realiseren. Met een “Advies aan Tafel” of een “Interieur op Maat” maken we weloverwogen de juiste keuzes, en bereiken we altijd een boeiend en inspirerend eindresultaat.

Klaar voor een eerlijk, onafhankelijk en vernieuwend interieuradvies?
Met MEER interieur help ik je graag verder naar jouw nieuwe interieur.

Miriam Lanfermeijer

MEER interieur werkt voor particulieren en bedrijven in regio Zuid-Holland, Den Haag en Rotterdam

Wat wil je nog MEER van mij weten?

Authentiek
& verrassend

Bij MEER interieur staat jouw opdracht centraal. We transformeren alledaagse ruimtes in boeiende, persoonlijke leefomgevingen. Onze ontwerpen zijn authentiek en uniek, volledig afgestemd op jouw wensen.

Met innovatieve oplossingen, zoals slimme opbergruimtes en verrassende ontwerpelementen, combineren we schoonheid en functionaliteit op een verrassende manier.

Ontzorgen

Bij MEER interieur regelen we alles, van A tot Z, om jouw woonwens werkelijkheid te maken.

Ons uitgebreide netwerk van vakmensen en professionals groeit voortdurend, en dit komt jouw woonwensen ten goede.

Kleurrijk

Een ontwerp van MEER interieur omvat verschillende aspecten, waaronder kleurkeuze. De kleur van het interieur kan een grote impact hebben op de algehele sfeer en uitstraling van de ruimte.

MEER interieur vindt het belangrijk om een evenwicht te vinden tussen esthetiek, functionaliteit en persoonlijke smaak bij het kiezen van kleuren voor jouw interieurontwerp.

Betrokken

MEER interieur werkt nauw samen met haar opdrachtgever om een gepersonaliseerde en op maat gemaakte interieuroplossing te creëren.

Het resultaat is dan een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook functioneel en afgestemd is op de levensstijl van de bewoners.

Vernieuwend

MEER interieur geeft je verrassende inzichten die je nog niet eerder had gezien.

Via leveranciers, collega's en specialisten uit de branche blijft MEER continu op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en trends. En de bekende socialmedia kanalen zijn voor mij natuurlijk ook een onuitputtelijke bron van inspiratie en trends.

in de media

Soms verschijnt er ineens een openbaar bericht of een reportage over MEER interieur in de media.

Ik vind het natuurlijk harstikke leuk om mijn werk aan de buitenwereld te laten zien en hoop dat het veel lezers heeft geïnspireerd.

Interview Radio Exxact

Na een advies aan tafel bleek de klant een eigen radioshow te hosten bij Exxact Radio. Zo werd ik benaderd voor deze uitzending waar ze elke week een beroep uitlichten. Dit keer dus de interieurstylist. Met enige spanning in mijn stem werd het zeker een leuk gesprek waar ik over mijn achtergrond vertel maar ook waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Uiteraard komen de diverse woonstijlen langs en de diverse interieurvragen die ik krijg.

De gehele uitzending kun je hier beluisteren.

MEER interieur laat zien wat uw woning in huis heeft

* Persoonlijke accenten * Voeg persoonlijkheid toe aan je interieur met persoonlijke accenten zoals foto's, souvenirs en kunstwerken die belangrijk voor je zijn. Dit maakt je ruimte uniek en laat zien wie je bent. #lijstje #meerinterieur #interieurontwerp #interieurdesign #kleuradvies #colorconsultant #interieurinspiratie #jouwstijlinjouwinterieur
* KLEUR * Wil je wit op jouw muren? Elke woning is anders en daarom is het wijs om de juiste tint wit te kiezen. Een te grijze of blauwe tint wit maakt dat je een te koele uitstraling krijgt. Check daarom vooraf welke tint de juiste is in jouw ruimte. Vind je dit lastig maar wil je wel de juiste kleur op de muur? Kijk dan eens op de website voor een kleuradvies. Zie link in Bio. #meerinterieur #interieurontwerp #interiordesign #kleuradvies #colorconsultant #interieurinspiratie #adviesaantafel #behang #farrowandball #interieurmaatwerk #jouwstijlinjouwinterieur
* Verlichting * Verlichting is cruciaal voor het creëren van sfeer in een ruimte. Combineer verschillende lichtbronnen zoals plafondlampen, staande lampen, tafellampen en kaarsen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Wil je weten hoe je verlichting het beste kan toepassen in jouw interieur? Kijk dan eens op de website om de mogelijkheden te bekijken. Zie link in bio. #meerinterieur #interieurontwerp #interiordesign #kleuradvies #colorconsultant #interieurinspiratie #adviesaantafel #verlichting #farrowandball #interieurmaatwerk #interieurinspiratie #interieurstyling #interieurdecoratie #jouwstijlinjouwinterieur
* FAVORIETEN * MEER’s stijl samengevat #lijstje #meerinterieur #interieurontwerp #interieurdesign #kleuradvies #colorconsultant #interieurinspiratie #jouwstijlinjouwinterieur