MEER weten?  06 5110 7400

MEER4 wit in3

MEER interieur is een advies- en ontwerpbureau voor interieur. Ik maak ruimtes waarin je graag wilt wonen en werken. Ruimtes waar kleuren en materialen elkaar versterken en waar meubelen en accessoires, stoffering en verlichting op elkaar zijn afgestemd. Door rust en evenwicht krijg je een interieur met karakter en een fijn thuisgevoel.

Ik maak van je huis geen kunstwerk maar gewoon een hele fijne plek waar iedereen zich prettig voelt.

Een ontwerp van MEER interieur is:
- uitnodigend en authentiek
- vernieuwend en functioneel
- eigentijds maar tijdloos

Eigenlijk is mijn stijl is niet makkelijk te omschrijven; voor mij gaat het er om dat een ruimte gewoon goed aanvoelt.

Is je project groot of klein? Begrensd of juist grenzeloos? Met een scherp oog voor details, budget en planning breng ik met mijn aanpak elk ontwerp tot leven. Flexibel en vakkundig lossen we problemen op en pakken we veranderingen aan.

Een samenwerking met MEER interieur geeft je inspiratie, inzicht of ideeën die je zelf niet eerder had bedacht. Een interieur hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en is vaak makkelijk en snel te realiseren. Door weloverwogen de juiste keuzes te maken bereiken we altijd een boeiend en inspirerend eindresultaat. Ik werk met jou en niet met een winkel waardoor je een interieur krijgt dat écht bij je past. En als het nodig is zit mijn netwerk vol met vaklieden en professionals die ons helpen bij het realiseren van al je woonwensen.

Ben je klaar voor verandering?

Neem contact op voor een afspraak.

 

 

MEER interieur werkt voor particulieren en bedrijven, o.a. in de regio Zuid-Holland - Barendrecht - Rotterdam -

 

 Fotoreportage Mama  Bel direct  Kadobon   Histor en Flexa   Woonbeurs RAI 
 in de BUURT 


meer interieur laat zien wat uw woning in huis heeft

Deze website gebruikt cookies om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Aanvullende informatie lees je in de privacy policy.