Skip to main content

Over MEER

MEER interieur is een advies- en ontwerpbureau voor interieur en maakt ruimtes waarin je graag wilt wonen en werken. Ruimtes waar kleuren en materialen elkaar versterken en waar meubelen en accessoires, stoffering en verlichting op elkaar zijn afgestemd.

MEER maakt van je huis geen kunstwerk maar gewoon een hele fijne plek waar iedereen zich prettig voelt.

Is jou project groot of klein? Begrensd of juist grenzeloos?
Met een scherp oog voor details, budget en planning brengt MEER interieur elk ontwerp tot leven.

MEER interieur werkt met jou en niet met een winkel waardoor je een interieur krijgt dat écht bij je past. En als het nodig is, heeft MEER een netwerk vol met vaklieden en professionals die kunnen helpen bij het realiseren van al je woonwensen.

Een interieur hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en is vaak makkelijk en snel te realiseren. Door weloverwogen de juiste keuzes te maken wordt er altijd een boeiend en inspirerend eindresultaat bereikt.

Klaar voor een eerlijk, onafhankelijk en vernieuwend interieuradvies?
MEER helpt je graag verder naar jouw nieuwe interieur.

Miriam Lanfermeijer

MEER interieur werkt voor particulieren en bedrijven in regio Zuid-Holland, Den Haag en Rotterdam

Wat wil je nog MEER van mij weten?

Authentiek
& verrassend

Bij MEER interieur staat jouw opdracht centraal. We transformeren alledaagse ruimtes in boeiende, persoonlijke leefomgevingen. Onze ontwerpen zijn authentiek en uniek, volledig afgestemd op jouw wensen.

Met innovatieve oplossingen, zoals slimme opbergruimtes en verrassende ontwerpelementen, combineren we schoonheid en functionaliteit op een verrassende manier.

Ontzorgen

Bij MEER interieur regelen we alles, van A tot Z, om jouw woonwens werkelijkheid te maken.

Ons uitgebreide netwerk van vakmensen en professionals groeit voortdurend, en dit komt jouw woonwensen ten goede.

Kleurrijk

Een ontwerp van MEER interieur omvat verschillende aspecten, waaronder kleurkeuze. De kleur van het interieur kan een grote impact hebben op de algehele sfeer en uitstraling van de ruimte.

MEER interieur vindt het belangrijk om een evenwicht te vinden tussen esthetiek, functionaliteit en persoonlijke smaak bij het kiezen van kleuren voor jouw interieurontwerp.

Betrokken

MEER interieur werkt nauw samen met haar opdrachtgever om een gepersonaliseerde en op maat gemaakte interieuroplossing te creëren.

Het resultaat is dan een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook functioneel en afgestemd is op de levensstijl van de bewoners.

Vernieuwend

MEER interieur geeft je verrassende inzichten die je nog niet eerder had gezien.

Via leveranciers, collega's en specialisten uit de branche blijft MEER continu op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en trends. En de bekende socialmedia kanalen zijn voor mij natuurlijk ook een onuitputtelijke bron van inspiratie en trends.

in de media

Soms verschijnt er ineens een openbaar bericht of een reportage over MEER interieur in de media.
Ik vind het natuurlijk harstikke leuk om mijn werk aan de buitenwereld te laten zien en hoop dat het veel lezers heeft geïnspireerd.

MEER interieur laat zien wat uw woning in huis heeft

* PARIS * #loveit #lemarais #picassomuseum #fairedushopping #❤️
Interieuradvies aan tafel Is jouw interieur toe aan vernieuwing? Heb je behoefte aan een nieuwe frisse kleur op de muur of ben je op zoek naar een nieuwe indeling voor jouw woning? Dan is een “advies aan tafel” iets voor jou. MEER komt bij jou thuis om al jouw interieur vragen te beantwoorden. Dit advies is naar wens in te vullen zodat jij een persoonlijk en op maat gemaakt advies krijgt. Denk hierbij aan; - Kleur en materiaal advies - Indelingsadvies voor jouw woning - Aanbevelingen voor meubels, accessoires en beplanting - Het opstellen van een helder lichtplan - Mogelijkheden voor raamdecoratie Alle besproken tips en suggesties, samen met een shoplijst die speciaal is afgestemd op jouw interieur, worden direct opgenomen in jouw plan. Aan het einde van dit advies zijn al je vragen beantwoord en heb je een plan waar je zelfstandig mee aan de slag kan gaan. MEER weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact op via de link in mijn bio of stuur me een DM. MEER helpt je graag verder. #meerinterieur #interieuradvies #interieurontwerp #interieurdesign #kleuradvies #interieuradviesaantafel #interiordesign
Blij met deze spiegels 💕 #fijnweekend #meerinterieur #interieurdecoratie #kunst #wanddecoratie #interieurontwerp #interieurinspiratie #interiordesign
*PAST HET ? * Door voor maatwerk meubelen te kiezen laat je geen ruimte onbenut. #meubelontwerp #maatwerk #opbergruimte #interieurontwerp #interieurdesign #adviesaantafel #interieuradvies #interieurinspiratie