MEER weten?  06 5110 7400

FARROW & BALL COLOUR CONSULT

Farrow & Ball staat bekend als een expert op het gebied van kleur. In het assortiment zijn 132 verfkleuren zorgvuldig samengesteld. Met de verfkleuren en behangcollectie van Farrow & Ball kun je een sfeer creëren waarbij je je comfortabel voelt. Als de vele mogelijkheden je afschrikt, dan ben ik er om je te helpen.

MEER interieur geeft als Farrow and Ball Colour Consultant een persoonlijk kleuradvies passend bij jouw eigen interieur. Met kennis van de kleuren en behangcollecties van Farrow & Ball krijg je een uniek en persoonlijk kleurenschema voor elke ruimte. Bij het advies let ik op de lichtinval, ruimtelijke indeling, bestaande elementen en uw persoonlijk smaak. Samen vertalen wij je beste ideeën naar een tastbaar en samenhangende geheel die uw stijl weerspiegelt.

Dit consult/advies is voor iedereen die de kenmerkende stijl en kwaliteit van Farrow and Ball in het interieur wil terugzien.

logo farrow and ball

- Afgestemd op je persoonlijke smaak
- Toegepast in elke ruimte, ongeacht de stijl van de ruimte
- Verf en behang
- Voor binnen en buiten
- Geen keuzestress

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

farrow and ball 1 Telefonisch bespreken we je project zodat ik een goede indruk van jou en je wensen kan krijgen. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten. Goed voorbereid kunnen we de tijd bij jou thuis optimaal benutten.

farrow and ball 1 Het bezoek op lokatie: We bespreken je interieurplannen, favoriete kleuren en ideeën en ik zal je inspireren met kleuren die goed bij jouw interieur te combineren zijn. Van elke ruimte bekijk ik de indeling en lichtinval om de meest geschikte kleur in alle omstandigheden te kiezen. Het bezoek duurt maximaal 1 uur en is per half uur te verlengen.
farrow and ball 1 Na het consult krijg je het aanbevolen kleurenschema, finishes en/of behangpatronen. Uiteraard help ik je verder met het vinden van een geschikte leverancier bij jou in de buurt.

 

Een afspraak kun je telefonisch inplannen of via het contactformulier op de website van MEER interieur.

Maak een afspraak voor een Farrow and Ball Colour Consult

  • Farrow And Ball Slider1
  • Farrow And Ball Slider2
  • Farrow And Ball Slider3
  • Farrow And Ball Slider4
  • Farrow And Ball Slider5
  • Farrow And Ball Slider6

Deze website gebruikt cookies om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Aanvullende informatie lees je in de privacy policy.