MEER weten?  06 5110 7400
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

een nieuw interieur begint bij MEER interieur

MEER4 wit

Ik ben MEER,

Met mijn liefde voor interieurs adviseer ik mijn opdrachtgevers als interieurstylist bij het realiseren van hun woonwensen. Door te inspireren met nieuwe ideeën en inzichten komen we samen altijd tot een prachtig resultaat. Verschillende stijlen kunnen makkelijk met eenvoudige en slimme aanpassingen gecombineerd worden tot één eigentijds interieur. 

In mijn interieuradviezen werk ik graag met originele en natuurlijke materialen. Daarnaast laat ik graag zien hoe makkelijk planten en bloemen een interieur compleet maken. Ook voor mensen zonder groene vingers. Kleur gebruik ik het liefst van Farrow and Ball en Little Green. Voor elke ruimte kiezen we weloverwogen een kleurcombinatie die rust en evenwicht brengt. Een goede kleur maakt al de helft van je interieur!

MEER interieur ontwerpt interieurs voor woningen en bedrijven in Noord- en Zuid- Holland, Zeeland en Noord- Brabant. Van Brielle tot Breda en van Amsterdam tot Zierikzee hebben al veel bewoners met MEER interieur in hun huis een thuis gevonden. Als interieurstylist zoek ik altijd en overal originele producten om interieurs te kunnen creëren die het verschil maken.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Eigenlijk is alles mogelijk.
Wat wil je nog meer?

Groeten,
Miriam

BNS Crisp Leden


meer interieur laat zien wat uw woning in huis heeft

MEER weten..?

Bel, mail of stuur een bericht zodat we snel van start kunnen gaan.

06 5110 7400
miriam@meerinterieur.nl

 

ContactDeze website gebruikt cookies om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Aanvullende informatie lees je in de privacy policy.