Skip to main content

Werkwijze

Ontdek het interieuradvies dat past bij jouw interieurplannen.

Of je nu een ruimte wilt vernieuwen of een complete transformatie nodig hebt, er is altijd een bijpassende werkwijze. 

MEER maakt jouw persoonlijke smaak en woonwensen zichtbaar in jouw interieur. Er wordt rekening gehouden met het praktische aspect maar ook met de juiste balans tussen comfort, stijl en sfeer.

MEER interieur geeft je inspiratie, inzicht en ideeën die je zelf niet eerder had bedacht.

Had je ook hieraan gedacht?

MEER denkt met je mee

 • POTTEN & VAZEN

  Potten en vazen zijn een decoratief element in een interieur.

  Potten en vazen zijn er in allerlei vormen, kleuren en texturen. Dit soort accessoires zijn veelzijdig en geven je de vrijheid om eens flink uit te pakken met bloemen, takken en planten.

 • BOUW OPTIELIJST-CHECK

  Geen keuzestress! Samen maken we de juiste beslissingen.

  Eindelijk is het zover, je nieuwe woning. Samen bekijken we kritisch de optielijst. Zo houden we grip op de kosten en maken we weloverwogen de juiste keuzes.

  Er zijn zoveel beslissingen om te nemen en de juiste keuzes kun je vaak maar één keer maken.

 • TUIN & TERRAS

  Lekker leven in je eigen groene buitenruimte.

  Een bloemige en weelderige tuin, een sfeervol terras of een fleurig balkon zijn verlengstukken van je interieur, waar binnen en buiten samenkomen.

  Geniet van ontspannende momenten te midden van groen, onder de zon of sterren. Voor een complete woonervaring creëren we een buitenruimte die net zo uitnodigend en stijlvol is als je binnenruimte.

 • VLOEREN

  Hout, steen of gestoffeerd. En we kiezen gelijk de juiste plint erbij.

  Ontdek een wereld van mogelijkheden met verschillende materialen, patronen en afwerkingen om de perfecte harmonie tussen stijl, comfort en duurzaamheid te creëren voor jouw droominterieur.

 • RAAMDECORATIE

  Rolgordijnen, vouwgordijnen, gewone gordijnen en nog veel meer.

  Raamdecoratie is de finishing touch van je interieur, een samenspel van stijl en functionaliteit. Kies uit een scala aan gordijnen, jaloezieën en tinten om je privacy te behouden, licht te regelen en je ruimte te verfraaien. Het juiste raamdecor kan de sfeer en uitstraling van je kamer volledig transformeren.

 • KUNST

  Klassiek of modern? Eigentijds of Eclectisch?

  Kunst brengt emotie, verhaal en persoonlijkheid in je woonomgeving. Of je nu een gepassioneerde kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een verrijking van je leefruimte... Kunst maakt je huis tot een heerlijke leefplek.

 • VERLICHTING

  Heel verhelderend en een belangrijke sfeermaker.

  Verlichting transformeert de sfeer in je interieur. Van zachte gloed tot heldere accenten, verlichting speelt een cruciale rol in het creëren van een ambiance die past bij je stijl.

  Ontdek de kunst van het balanceren tussen functionaliteit en esthetiek voor een verlichtingsplan dat je interieur tot leven brengt.

 • PROJECTBEGELEIDING

  Volledig ontzorgt... en toch betrokken!

  Bouwbegeleiding is de sleutel tot een naadloze transformatie van je interieur zonder zorgen. MEER interieur stuurt je project en coördineert de uitvoering.

  Met projectbegeleiding wordt de complexe taak van renoveren eenvoudiger, efficiënter en zorgeloos. Dan kun je zelf focussen op andere zaken en uiteindelijk van het resultaat genieten!

 • BEHANG

  Bij MEER zijn we enthousiast over behang

  Behang heeft de kracht om een ingrijpende transformatie te bewerkstelligen in je interieur.

  We selecteren zorgvuldig kleuren, patronen, stoffen en reliëfs die perfect passen bij de ruimte en jouw persoonlijke interieurstijl.

 • BLOEMEN & PLANTEN

  Haal buiten naar binnen.

  Een mooie bloem of een weelderige plant voegt altijd iets speciaals toe aan elk interieur. Bloemen en planten brengen kleur en levendigheid in de ruimte.

  Of het nu een schitterend boeket is of slechts een paar zorgvuldig gekozen bloemen in je favoriete vaas... Bloemen en planten dienen als ware blikvangers in de ruimte.